Followers

Tuesday, 4 February 2014

N25 PRK DUN Kajang: SEkadar Keperluan......Sekadar di pinggiran?


Nampak ramainya orang kita siar ulang Kenyataan Akbar Presiden bersabit PRK N25 Kajang yg SENGAJA dikosongkan oleh Adun PKR

Petikan antaranya...."Bersesuaian dengan semangat dalam Pakatan Rakyat maka PAS Pusat dan PAS Negeri Selangor akan membantu jentera pilihan raya PKR berdasarkan kepada keperluannya dalam menghadapi PRK ini. Ketua Pengarah Jabatan Pilihan Raya PAS Pusat iaitu YB Dr Mohd Hatta Ramli pula dilantik untuk mengetuai jentera pilihan raya PAS dalam PRK ini. Dalam pada itu juga, ingin dipertegaskan bahawa isu kedudukan jawatan Menteri Besar Selangor adalah tidak berbangkit."

Harap faham elok2..."akan membantu jentera pilihanraya PKR..." ini bermakna jentera pilihanraya PKR sudah ada didepan dan akan LEAD...PAS hanya MEMBANTU dibelakang..bukan nya LEAD...nanti jangan lebih kuah dari sudu pulak...kan kita orang amatur mana ada class dgn orang 'world class'.....dan ayat ..."berdasarkan kepada KEPERLUANNYA dalam menghadapi PRK ini..."...kalau PKR tak ada keperluan pertolongan dari PAS, jangan kuat lajak dari laju pulak...ingat dia orang 'world class'...kita hanya amatur....mana nak 'mandang' pandangan orang amatur yg tak dak class.

Ada orang tanya tak wala' ke....bersembur kuah sate aku......dulu perkataan wala' inilah kau orang paling fobia kan? terutama budak2 nakal dan blogger2 nakal.

aku tetap wala' kpd Presiden aku tapi tidak pada yg lain..soal bantu? aku hanya melukut, ada tak menambah, tiada tidak berkurang....serahlah pada yg handal2 yg memang sudah jauh kedepan sebelum lagi Kenyataan Akhbar Presiden ini.


Apa kata Pemuda PAS?

al-brangionline:

SEKADAR KEPERLUAN
Tiba2 teringat lagu SEKADAR DI PINGGIRAN

p/s


Kalau dia atas pokok...dia mintak paku kita lambung paku...tapi paku beli sendirilah
Kalau dia nak buluh kita hulur buluh...tapi buluh dia cari sendirilah
Kalau banyak sangat merintah dan songel, kita jolok pungkoq macam jolok kelapa sawit tu...jatuh nasib ah...