Followers

Friday, 7 February 2014

Abang 'mata-mata' tak ter'liur'ke?

"Majlis Jemaah NGO Islam Malaysia berkata, tawaran bagi menampar Ahli Parlimen Seputeh Teresa Kok kini dinaikkan daripada RM500 ke RM1,200 kerana pemimpin DAP itu dikatakan kurang ajar dan mencabar kedudukan orang Melayu.
Menurut Presiden Seketariat Majlis Permuafakatan Ummah Malaysia Zulkfli Sharif, tawaran dibuat itu terbuka kepada semua warganegara Malaysia agar penghinaan yang seringkali dibuat Kok menerima pembalasan.
"Tawaran ini terbuka kepada semua. Maksudnya, siapa sahaja yang dapat menampar Teresa Kok dengan disertakan gambar sebagai bukti, kita akan beri ganjaran sebanyak RM1,200," kata Zulkifli kepada The Malaysian Insider apabila dihubungi di Kuala Lumpur.
"Pada mulanya memang kita hanya tawarkan RM500, namun ganjaran itu dinaikkan sebanyak RM1200 hasil sumbangan ahli kita."
Beliau juga tidak menolak kemungkinan jumlah ganjaran tersebut akan meningkat sekiranya ada lagi individu menampilkan diri memberi sumbangan. – TMI Artikel Penuh: http://bm.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=120952:tawaran-tampar-teresa-kok-dinaikkan-sehingga-rm1200-kata-ngo-islam&Itemid=2#ixzz2sap8UixM'
Jangan salah sangka pulak...bukan terliur dengan tawaran tu...tapi tak TER'LIUR' ke nak bertindak sesuatu? Takkan nak biar je 'samseng jalanan' berselindung di sebalik NGO Islam.

Islam adalah satu cara hidup.
Kalau cara hidup kerjanya siapa 'kuat', siapa 'gedebe', siapa rasa mereka 'above the law'...itu bukan cara hidup namanya...itu cara hidup di rimba.

al-brangionline :

Ni bukan kek 'golok' bro...boleh 'bedil' ikut dan