Followers

Thursday, 5 December 2013

Lu colek sana...lu colek 'situ'...sekarang lu tarak tahan lagi.....bagus maa......


Dr Chua Soi Lek.Pemilihan MCA: Dr Chua Tidak Pertahan Jawatan
KUALA LUMPUR: Presiden MCA, Datuk Seri Dr Chua Soi Lek mengumumkan beliau tidak akan mempertahankan jawatannya pada pemilihan parti itu, 21 Disember ini.
Menurut Dr Chua, keputusan itu sejajar dengan pengumumannya pada 6 Mei lalu bahawa beliau tidak akan bertanding semula bagi bertanggungjawab terhadap prestasi hambar parti itu pada Pilihan Raya Umum Ke-13, 5 Mei lalu.
Dr Chua berkata, beliau tetap dengan keputusan tersebut walaupun menerima desakan daripada para penyokongnya untuk mempertahankan jawatannya pada pemilihan kali ini.
Tiga calon yang mengumumkan akan bertanding jawatan Presiden adalah, Timbalan Presiden, Datuk Seri Liow Tiong Lai, bekas Presiden Datuk Seri Ong Tee Keat dan Naib Presiden, Gan Ping Sieu.
Bercakap pada sidang media di Wisma MCA untuk mengumumkan rancangan politiknya di sini Rabu, Dr Chua turut mendedahkan bahawa beliau sedang berbincang dengan Liow mengenai pelan perpaduan untuk parti menjelang pemilihan parti Disember ini.
Bagaimanapun, beliau menegaskan perbincangan yang diadakan di antara kedua-dua mereka adalah demi masa depan parti dan bukannya pendirian peribadi dalam MCA.
Jawatan yang akan dipertandingkan pada pemilihan parti ini adalah presiden, timbalan presiden, empat jawatan naib presiden dan 25 jawatankuasa pusat.  [sumber .]

Oh....lu colek sana...lu colek sini...lu hentam Hudud...lu puas hentam itu 'baik punyer'...sekarang lu tak mahu pegang lagi...lu tak mahu tahan lagi....cantik...manyak cantik...betoi2 cantik kalau tidak PRU14 nanti lu habis oh kena hantam...padan muka

.al-brangionline:

Lu tarak kuat lagi mahu hantam.....sudah tarak tahan.....haiyaaa......