Followers

Wednesday, 17 April 2013

Udahlah ketam, tarah pulak...udahlah haram, berjadah pulak.....amenu mula berpecah

Mula-mula Umno diharamkan oleh Mahkamah oleh 'orang'nya sendiri.....pastu ditubuh parti baru tapi bernama Umno jugak, cuma ditambah perkataan baru dalam kurungan - UMNO (Baru).

Semalam diumumnya beberapa calon mesin basuh a.k.a. suuurat kabor lama a.k.a. kiiitaar semula yakni calon yang sudah pencen berpenggal2...calon yang sudah kalah...calon yang direject oleh pengundi tapi masih dijual bundle...diperjudikan dalam PRU13 untuk mengabui mata pengundi atas dasar transformasi politik......kakakakaka sepatutnya calon itu diberi transformer untuk menang...itu pun belum tentu boleh menang....kalau setakat calo kiiitaaar semula Umno tu kalah mungkin boleh tahan lagi......tapi penyokongnya sudah mula beralih angin seiring dengan angin perubahan......sensungguhnya "Bermula hari ini, Umno akan berpecah".

p/s ada satu 'katak puru' telah bertanding di Shah Alam dan satu lagi di Batu Kawan - agaknya itulah dia tranformasi politik......kikikikiki

Cuba baca DI SINI .

al-brangionline:

Menyokong Umno itu bukan satu 'Aqidah'......keluarlah dari belenggu selama 50 + lebih.....berilah sokongan pada Pakatan Rakyat.