Followers

Thursday, 3 January 2013

Lombutnyer tangan adik-adik......wasatiyyahnyer


SHAH ALAM, 3 Jan -- Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin bersalaman dengan para guru semasa membuat lawatan ke Sekolah Kebangsaan Alam Megah (2), di Seksyen 27 di sini, hari ini.
Turut hadir Menteri Pertanian, Industri dan Asas Tani Datuk Seri Noh Omar dan Guru Besar SK Alam Megah (2), Ros Aini Che Man. BERNAMA.
 

[sumber .]

Apa kata bulan Januari ni diberi nama bulan penerangan......dimulai dengan TGHA beri penerangan pasal 'Amanat'nya yang mengeri dan menakutkan puak-puak amengok......pasti bos no. 1 amengok pasal 'Deepak'.........pastu pok cik no. 2 amengok pasal konsep 'wasatiyyah'nya.....pastu pok cik apa nama pasal benak hatinya tak berjumpa apa nama apa nama...'Hudud' dalam Al-Quran......pastu pok cik misai bekas no.1 polis jugak pasal benak hati nya hingga tak jumpak ayat judi dalam Al-Quran......kawan pok cik tu yang jugak bekas no.1 polis yang ala ala jaguh tomoi beri penerangan pasal terliur serta meruap dan meluap-luap nafsunya nak lepuk bro Anwar hingga lebam sebelah mata.

Alahai......kalau nak dikira beri penerangan bulan Januari nih mungkin tak cukup kerana ramai lagi puak-puak amengok yang ber'hutang' penerangan dengan rakyat Malaysia.

Pernah suatu ketika puak-puak amengok menggunakan Majlis Raja-Raja untuk membatalkan debat PAS-Amengok......takkan kali ni pun sama jugak weh.

al-brangionline:

Tolong beri satu slot......rasa-rasanya teman pun kena beri penerangan kenapa teman masuk dan sokong PAS.

p/s

Dan jugak ada sorang Ulamak PAS tu pun patut beri penerangan pada ahli-ahli PAS kenapa beliau semacam menongkah arus sekarang dalam PAS.