Followers

Sunday, 1 July 2012

Satu lagi bukti ammeno terdesak......belum pun kucing tumbuh tanduk, tiba2 nak yang 'INI' pulak.....

Tiada istilah hudud PAS atau hudud ammeno....yang ada adalah hudud mengikut Al-Quran, Assunah, Ijma' Ulamak dan Qias.

Memag dasar lidah bercabang......bila udah terdesak maka hudud menjadi senjata ampuh puak-puak songkok 7 inci setengah ni.

Secara tiba-tiba......belum pun tanduk tumbuh di kepala kucing.....tak semena-mena Adun ini mencadangkan hudud dilaksanakan DI SINI .

Ikhlas ke?

Oh jangan tanya kerana itu soal hati.....yang ada dalam hati hanya Allah SWT yang mengetahui.....tapi manusia biasanya apa yang ada dalam hati terzahir di luar......kalau berkilat di dalam maka memancar-mancar di luar...kalau berkarat di dalam maka kusamlah di luar

Kalau ammeno boleh ber'gelut' dengan hiburan melampau......judi dianggap sumber khazanah negara......pengurusan 'bocor dan tiris' di mana-mana...pembaziran menjadi 'ulam' pada pentadbiran...fitnah memfitnah menjadi bahan 'kudapan' seharian...ah banyak lagilah.

Sesungguhnya ammeno sudah teramat terdesak kerana di mana-mana ammeno terhimpit ke suatu penjuru......ibarat dalam sukan tinju, bila dihimpit ke satu penjuru maka ia akan menerima 'tumbukan' tubi.....'upper-cut'...'under-cut'...akhirnya 'KO'.

al-brangionline:

Rasa-rasanya tak sempat hudud dibincangkan...yang mencadang akan di'hudud'kan oleh ammeno.