Followers

Saturday, 30 June 2012

Najib takut firasat Mahathir

KUALA LUMPUR - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad percaya keputusan Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) bakal ditentukan oleh pengundi Cina. [SUMBER ].

Bila orang Melayu yang totok ammeno dengar dia merepek maka bertambahlah bertaut...berpaut...bergayut...melekat macam gam gajah di dahan ammeno terutama golongan 'perkasam', 'perkuda'...'jati berjalur3'...'kangkung-kangkung'...'burung-burung tiong'...kita mesti pertahankan Melayu kerana Melayu sudah minoriti konon......apa yang pak cik tu merepek.

Yang sebenarnya ammeno masih tidak yakin dengan sokongan dari kaum Cina sebab itu orang nombor satu ammeno tidak berapa yakin untuk panggil PRU13 pada tahun ini seperti apa yang di laporkan DI SINI .

Bertambah parah lagi apabila kaki ampu keluarkan kenyataan berbagai lagi berbaur rasis yang bertujuan menaikkan semangat serta melonjakkan lagi puak songkok hitam 7 inci setengah.

Bagi al-brangionline, semua undi adalah penting dan Pakatan Rakyat yakin kerana dasar PR adalah kebajikan semua kaum tanpa berdiri di atas tapak rasis.

Dasar ammeno adalah sama dari dulu, kini dan selama2nya walaupun berselindung disebalik satu Malaysia.

al-brangionline:

Bila index saham minyak sawit dinaikkan sehingga puncak......ketika itu akan dipanggil PRU13