Followers

Sunday, 13 May 2012

Antara seloroh dengan 'haram-jadah'......ki ki ki.....

Najib tak berseloroh......tapi ada sedikit gemuruh. [sumber .]

Kalau betul-betul berani dan betul-betul bersedia......kenapa lengah-lengahkan.....oh kerana fobia di Sibu...kepala lutut masih lagi lengoh-lengoh......dahi masih lagi berpeluh.

Kalau dah sanggup meng'haram-jadah'kan sebahagian dari peneroka...jangan lengah-lengah...bubar saja Parlimen.

Jangan lupa kalau hari ini kita meng'haram-jadah'kan orang lain.....suatu hari orang lain akan meng'haram-jadah'kan kita pulak.

Saya masih tak percaya Parlimen akan dibubarkan dalam jangka waktu terdekat kerana ameno hanya berani bila tangan orang lain ter'ikat' dibelakang dan mata di'ikat-balut' dengan kain.....tapi kalau dibubarkan jugak maka boleh dikatakan ameno "memang" betul-betul berani.....he he he.

al-brangionline:

'Haram-Jeddah' laung si-pemandu teksi di Mekah 200 Rial. (Tambang satu perjalanan dari tanah Haram (Mekah) ke Jeddah Rial Saudi 200)

Dapat kat Melayu ameno......'Haram-Jadah'.....kalau nak RM15,000 mesti muka tebal.....kakakakaka......woi bukan duit jual 'buah kurma' ladang mak-atok ameno nak beri kat peneroka tu!!!...sendiri mahu ingatlah...(kalau kau orang tak faham tak apa.....sila baca berulang kali...lama-lam fahamlah tu.)