Followers

Sunday, 13 February 2011

Hotel 5-bintang atau bajet bukan persoalan......pokoknya 'birahi' perlu dilampiaskan

Akhir-akhir ini banyak kes khalwat melibatkan remaja sesama remaja, pakcik dengan remaja, mak cik dengan remaja, mak nenek dengan remaja, cik kak dengan remaja dll di hotel-hotel bajet.

Maka ramai orang menuding jaring pada hotel bajet, tidak mematuhi atau tidak ada sistem pendaftaran masuk (check-in) yang sempurna untuk menghalang gejala maksiat ini berleluasa......seolah-olah penguasa hotel hanya memikirkan ringgit dan sen semata-mata.

Ah......apa kurangnya khalwat di hotel-hotel 5-bintang atau di apartmen atau kondominium persendirian......cuma ia tidak dihebah dan dihebohkan......lagi pun sistem pendaftaran masuk (check-in) begitu canggih sehingga pasangan berkhalwat membuat check-in dengan senang sekali......lagipun kesukaran pihak penguatkuasa Agama mengakses ke tempat-tempat sebegitu dek kawalan 'keselamatan' kepada penghuni ber'daftar' terlalu canggih.

Berlakunya khalwat samada di hotel bajet, hotel 5-bintang, apartment dan kondominium persendirian bergantung pada bajet dan 'selera'......ikut kemampuan couple yang ber'keinginan' tinggi itu untuk melampiaskan nafsu serakah masing-masing......yang kurang bajet akan melakukan di mana-mana saja......dalam kereta.....dalam semak...tepi longkang, kandang lembu, di jirat.....dalam setor...dalam makmal dan sebagainya. [sumber .]

al-brangionline:

Persoalannya sekarang bukan tempat menjadi ukuran bagi peng'khalwat'......persoalannya kenapa maksiat begitu semarak sekali di Malaysia?

Kes khalwat banyak terjadi pada orang-orang Islam.....di negara umat Islam.....diperintah oleh orang-orang Islam......alahai......takkan yang ni pun SIS masih nak mengatakan itu kubur masing-masing punya hal.....kenapa perlu jaga tepi kain dan dalam kain orang, itu hak asasi manusia......mereka tak ada anak atau sedara mara perempuan ke yang kalau maksiat seperti itu berlaku pada kaum kerabat sendiri?