Followers

Friday, 9 July 2010

Puyol, payau dan poyooooo

Tak larat nak menonggeng, mencangkung je lah. Itulah dia Carles Puyol, penjaring gol tunggal yang merupakan gol kemenangan ketika menentang German dalam perlawanan separuh akhir bolasepak Piala Dunia 2010 di Afrika Selatan


Mahathir berkata, pembangunan semula Kampong Baru, Kuala Lumpur, mesti melibatkan kaum bukan melayu. [sumber .]

Ibrahim kata ke Khairy, kau diam atau kau letak jawatan, 'You shut up or ship out". [sumber .]

Khairy pula kata kat Ibrahim, "Jaguh Kampong, gedebe politik, penting diri" [sini dan di sini .]

Nota:

Carles PUYOL, kau menjadi wira dan sanjungan Sepanyol......alahai.....yang lain-lain pun menjadi 'wira' dalam 'klas' tersendiri.....adalah rasa sikit-sikit PAYAU dan memang POYOOOOO pun.....